Featured Links

Jika anda seorang blogger/webmaster yang mempunyai site tentang topik cari duit atau buat duit melalui internet, peluang anda untuk berada dalam featured links blog ini adalah cerah! :)

Blog ini berada pada kedudukan no 1 dalam ranking Google untuk keyword cari duit dan no 3 dalam ranking yahoo untuk keyword cari duit online.

Lihat statistik-statistik di bawah:

MyBlogLog Report




Google Ranking




Yahoo Ranking



Klik imej untuk imej yang lebih besar.

Apa itu Featured Links?

Featured links adalah link ke website/weblog anda yang diletakkan di bahagian atas sebelah kanan muka hadapan blog ini. Tujuan featured links adalah untuk mempromosikan website anda secara natural tanpa perlu pembaca blog klik ke bahagian 'Partners' untuk melihat link ke website anda.

Featured links mencerahkan peluang untuk website/weblog anda mendapat traffic percuma dari blog ini.

Bagaimana ?

Hubungi saya dengan menekan 'Contact Me' dengan tajuk 'featured link'. Saya akan hubungi anda dengan kadar yang segera :)

Suka post ini? sila langgan RSS feed saya. Anda juga boleh langgan RSS Feed melalui e-mail dan setiap post baru akan dihantar terus ke email anda.


2 comments:

lankapo said...

bro klu englsih cmaner?

nak exchange links tak?
ni webiste www.lankapo.com

Norhafidz said...

boleh je lankapo..

you can review my blog in English :)

tapi kena guna kan perkataan "buat duit", "cari duit", "duit", dan "pendapatan" sbg anchor text la..

ayat tak kisah camne :)

kalo dah setel nanti inform je ok?

Norhafidz