Hantar "files" dan Buat Duit Online dengan Speedy Share

Perkongsian maklumat secara online ataupun penghantaran "files" secara online amat penting bukan sahaja kepada komuniti bisnes malah kepada orang perseorangan.

Kebanyakan platform e-mail seperti hotmail, gmail dan lain-lain menghadkan size yang boleh dihantar manakala penghantaran menerusi 'Instant Messenger' pula kadang-kadang 'meletihkan'.

Anda mungkin dah tahu banyak website seperti Speedy Share yang menyediakan servis 'transfer files' secara online, tapi servis yang disediakan Speedy Share berlainan kerana ia membayar anda jika anda berjaya 'refer new user' untuk akaun Premium mereka.Ia lebih kepada Speedy Share 'affiliate program' di mana anda dapat sedikit percentage daripada Speedy Share setelah anda berjaya bawa user untuk register dengan mereka.

Anda akan diberi affiliate link dan Speedy Share akan track keputusan dan prestasi anda dari affiliate link tersebut.


Berapa banyak boleh dapat dengan Speedy Share?

Bergantung kepada usaha anda membawa user baru. Anda boleh buat duit dengan banyak sebenarnya, sekiranya anda rajin mempromosikan Speedy Share melalui affiliate link anda.

lihat imej dibawah:


Jadi Member Speedy Share sekarang!

Suka post ini? sila langgan RSS feed saya. Anda juga boleh langgan RSS Feed melalui e-mail dan setiap post baru akan dihantar terus ke email anda.

0 comments: