Buat Duit Dengan Komen

Kemeriahan komuniti bloggers Malaysia ditambah lagi oleh satu lagi contest yang dilakukan di blog earncent. Contest yang diilhamkan oleh titaniumhijau (owner blog) ini agak unik sekali. Saya namakan contest ni dengan buat duit dengan komen :). FREE je, tak payah bayar

Satu lagi peluang kepada anda, pelayar-pelayar internet tegar di Malaysia untuk buat duit dengan Internet :). Siapa kata internet tak boleh buat duit?

Pertandingan Top Commentor 2007 di Blog Earncent

Anda diberi masa selama sebulan untuk mengumpul sebanyak mana komen yang boleh (komen-komen anda hendaklah tentang post-post di blog earncent). Tarikh berkuatkuasanya pertandingan ini adalah 10hb Dis. 2007 dan tarikh tamatnya adalah pada 10 Jan. 2008.

Pertandingan ni memerlukan beberapa syarat seperti anda mestilah ahli yang berdaftar, mesti ada akaun maybank, mesti pakai satu username sahaja dan beberapa peraturan lagi. Untuk mengetahui peraturan-peraturan pertandingan ini, sila rujuk earncent blog.

Apa yang saya nak beri perhatian sedikit kat sini, sudah tentu hadiahnya.

Hadiah yang ditawarkan cukup lumayan, antaranya:

Hadiah Pertama

- RM40.00 atau Dapat PERCUMA Service PENGAKTIFAN untuk Akaun Paypal menggunakan VCC. Terutamanya yang tak verified atau yang tak ada akaun Paypal lagi.

- LAYAK Dapat Off SEPARUH Harga Service PENGAKTIFAN untuk Akaun Paypal menggunakan VCC.

Hadiah Kedua

- RM20.00 atau Dapat SEPARUH Harga Service PENGAKTIFAN untuk Akaun Paypal menggunakan VCC. Terutamanya yang tak verified atau yang tak ada akaun Paypal lagi.

- LAYAK Dapat OFF RM10 untuk Service PENGAKTIFAN untuk Akaun Paypal menggunakan VCC. Terutamanya yang tak verified atau yang tak ada akaun Paypal lagi menggunakan VCC

Hadiah Ketiga

- RM10.00 atau Dapat OFF RM10 untuk Service PENGAKTIFAN untuk Akaun Paypal. Terutamanya yang tak verified atau yang tak ada akaun Paypal lagi.

- LAYAK Dapat OFF RM5 untuk Service PENGAKTIFAN untuk Akaun Paypal. Terutamanya yang tak verified atau yang tak ada akaun Paypal lagi

Hadiah Keempat

- Dapat RM5.00 sahaja ke akaun Maybank atau Paypal.

Jadi? Apa tunggu lagi? Cepat register untuk masuk pertandingan Top Commentor Contest 2007 di blog earncent sekarang!

Anda rasa post ini membantu? sila langgan full RSS feed saya. Anda juga boleh langgan full RSS Feed melalui e-mail dan setiap post baru akan dihantar terus ke email anda.

3 comments:

DR. ARIFFAIZAL BIN MOHD NOR ARIFFIN said...

Salam. Hadiah yang murah, tetapi ramai peserta. Blog saya hadiahnya RM200 utk peserta pertama, RM150 peserta kedua dan Rm100 peserta ketiga dan RM10 hadiah saguhati untuk 5 orang, tetapi penyertaan amat rendah.

Norhafidz said...

W'salam..tak di nafikan hadiah memang faktor tarikan untuk menghangatkan lagi sesuatu contest dr. ariffaizal, tapi marketing jugak perlu dititikberatkan :).

titan said...

Hadiah memang mahal. tapi promosi kurang. Mesti promosi Bro..kalau nak traffic.

Tak apa Bro. Aku try kuiz blog bro nanti. LUmayan tu..:D