Get Featured for FREE!

Jika ini kali pertama anda ke sini, anda patut melanggan Full RSS feed saya secara PERCUMA! Saya percaya anda tidak mahu terlepas post-post yang berguna selepas ini! Thanks!

Blog buat duit kini sedang mencari "guest bloggers"! Sudah tiba masanya untuk anda dikenali.

Saya merasakan pendapat dan pengetahuan saya seorang masih tidak cukup untuk semua yang mengunjungi blog cari duit ini, jadi saya sekarang sedang mencari "bloggers" dan "penulis" yang ingin berkongsi pendapat dan teknik-teknik mereka dan menghantar artikel cara-cara buat duit secara online untuk disiarkan dalam blog ini.

Apa Yang Akan Anda Dapat Sebagai Guest Bloggers:

1) Lifetime link dari blog buat duit - Ia akan memberikan anda "long lasting increase" dalam search engine ranking dan membantu website anda dari segi SEO.

2) Meningkatkan Jumlah Pembaca Blog Anda - Ratusan pembaca membanjiri blog ini setiap hari, jadi ia merupakan peluang untuk anda meng'expose'kan blog anda!

3) Credit untuk anda - Anda boleh letakkan 'author box' di atas, di bawah, dan dimana-mana sahaja yang anda inginkan. Credit 100% kepada anda atas post yang anda tulis.

Tambahan: Saya hanya inginkan artikel yang berkualiti, bukan hanya artikel yang 'self promoting'. Lagipun, lagi menarik artikel anda, lagi tinggi peluang pembaca blog ini menziarah blog anda.

Requirements:

1) Minimum 300 patah perkataan per artikel.

2)
Mestilah ditulis sepenuhnya oleh penulis, tidak boleh copy & paste daripada sumber lain.

3)
Mesti ditulis khas untuk blog ini (Artikel tersebut tidak boleh dipost di tempat lain).

4) Affiliate link dibenarkan, TETAPI jangan terlalu banyak.

Apa Yang Anda Perlu Lakukan Sekarang:

1) Tulis artikel

2) Hantarkan ke norhafidz[at]gmail.com

3)
Tunggu sehingga email anda dibalas.

Anda rasa post ini membantu? sila langgan full RSS feed saya. Anda juga boleh langgan full RSS Feed melalui e-mail dan setiap post baru akan dihantar terus ke email anda.

0 comments: