Dapatkan Ebook Rahsia AdSense PERCUMA!

Dalam beberapa tahun kebelakangan ini, telah terbit banyak perbincangan dan informasi berkaitan dengan Google AdSense oleh ramai pengguna Internet seluruh dunia, pengguna dari Malaysia juga tidak terkecuali membincangkan perkara ini.

Seiring dengan itu, penerbitan buku-buku dan artikel-artikel berkaitan dengan Google AdSense juga bagaikan cendawan tumbuh selepas hujan. Penekanan yang sama dibuat dalam setiap buku dan artikel yang diterbitkan, iaitu Google AdSense merupakan salah satu program penjanaan wang secara online yang amat menguntungkan.

Walaubagaimanapun, ia sering disalah-tafsir oleh kebanyakan mereka yang ingin menjana pendapatan secara online, sama ada yang masih baru atau pun sudah lama berada dalam industri ini. Ramai yang menganggap program ini sebagai skim cepat kaya, tidak kurang juga ada yang menganggap ianya pelaburan internet haram.

Ada juga yang menceburkan diri dalam AdSense setengah jalan, kerana kecewa masa yang diambil untuk menjana wang dengan AdSense terlalu lama – akibat penggunaaan kaedah yang tidak betul. Salah tafsir dan kekurangan ini yang akan cuba pihak Rahsia AdSense betulkan dan segala informasi yang tepat akan cuba disampaikan sebaik mungkin dalam Ebook Rahsia AdSense.

Download Ebook Rahsia AdSense Volume 1 disini: http://www.mediafire.com/?toi9pl3goveztp1

Pelaburan di Unit Trust

Kebanyakan dari kita pasti pernah mendengar tentang Amanah Saham Bumiputera (ASB). Malah, ada juga diantara kita merupakan pelabur dalam ASB, termasuk saya. Jadi apa significant perhubungan ASB dengan unit trust? Significant nya adalah, ASB adalah unit trust. Juga disebut sebagai unit amanah dalam Bahasa Melayu.

unit amanah (BM) = unit trust (BI)

Secara minda bawah sedar, kita telah didedahkan dengan pelaburan di unit trust semenjak kecil lagi.

Semuanya bermula dengan perancangan awal dengan faedah simpanan yang betul, salah satunya ialah dengan menabung dan menyimpan di unit amanah.

Pelabur yang bijak

Pelabur yang bijak adalah pelabur yang melihat dari pelbagai sudut, faktor-faktor yang membolehkan mereka mendapat keuntungan, meminimumkan risiko dan juga pada masa yang sama mendapat servis yang baik dari syarikat pelaburan.

Ingin memaksimumkan pulangan KWSP anda? Ingin melabur dalam unit trust yang didokong oleh sebuah bank terkemuka negara dan memberikan pulangan minimum 10%-15% setahun?

Hantarkan email kepada saya untuk keterangan lebih lanjut secara percuma di alamat : norhafidz.nordin[at]yahoo.com *

atau boleh add saya terus di Yahoo Messenger dan kita boleh berbincang secara one on one: norhafidz.nordin[at]yahoo.com*

* Untuk mengelakkan spam, saya menggantikan @ dengan [at]. Jadi, untuk menghantar email kepada saya, gantikan [at] dengan @.

Membantu mencapai matlamat kewangan anda,
Norhafidz Nordin
CIMB Wealth Advisor
Certified Unit Trust Consultant

Buat duit dengan pelaburan

Pelaburan merupakan salah satu langkah bijak untuk melipatgandakan hasil simpanan yang ada dan potensi nya amatlah besar. Tetapi kebanyakan kita masih dipupuk dengan mentaliti bahawa sekiranya ingin melabur, modal haruslah besar dan ini hanya boleh dilakukan oleh pelabur-pelabur besar. Ini tidak benar dalam dunia ketika ini, kerana 'small investor' atau pelabur kecil juga boleh melabur untuk potensi pulangan yang besar. Adakah anda ingin melabur dan mendapat pulangan yang banyak? Anda ingin melabur melalui skim yang dibenarkan bank negara? anda ingin melabur melalui skim yang disokong oleh antara bank tersohor di Malaysia? anda ingin melabur mengikut prinsip Syariah? Jika Ya jawapan anda, apakah pilihan yang ada?

Melabur di Unit Trust

Unit trust atau dalam Bahasa Melayunya: Unit amanah adalah salah satu medium pelaburan yang popular dikalangan masyarakat kini. Antara unit amanah yang popular adalah CIMB Unit Trust. Potensi pulangan minimum sehingga 10%-15% dan maksimum lebih dari itu menjanjikan satu pengalaman pelaburan yang sangat menguntungkan. Khidmat professional daripada unit trust management company juga menyenangkan kerja pelabur kecil dan sederhana kerana semuanya diuruskan oleh mereka. Berminat untuk mengetahui atau melabur dalam Unit amanah? Sila isikan borang dibawah dan saya akan hubungi anda secepat mungkin. Bertindak dan melaburlah sekarang!